2018 Leo Horoscope Preview - 2020

2018 Leo Horoscope Preview





{På denne siden}

Leo Horoscopes, År 2018: Sammendrag / forhåndsvisning av året fremover for dyrekretsen Leo.



2018 Leo Horoscope Oversikt

Følgende er et oversiktshoroskop for dyrekretsen til Leo the Lion for året 2018.



8181 englenummer

(Klikk på et hvilket som helst skilt over for å navigere til forhåndsvisningens horoskop for det).



Leo Horoscope Preview for 2018

Utvidelsesområder i 2018 for Leo: Hjem, familie, romantikk, underholdning, hobbyer

Leo 2018 Horoskopet ditt peker på livsområder som er bestemt til å utvide og vokse .

  • Hjem
  • Familie
  • Romanse
  • Hobbyer
  • kreativitet

Fram til 8. november 2018 er du mer trygg på familie, boopplegg og levekår. Selv om dette er en ganske innenlandsk transitt, kan forhold til alle du føler deg spesielt knyttet til følelsesmessig være til nytte. Du er komfortabel med din posisjon, og det kan hende du bygger kjærlige og sikre kontakter med andre. Det kan være spesiell oppmerksomhet til komforten og skjønnheten i hjemmet ditt eller et sterkere ønske om å få kontakt med røttene dine. Det er en sterkere evne til å sprette tilbake fra problemer.

Din indre verden, familieliv, hjemlige aktiviteter og hjemlige arrangementer utvides og vokser. Forholdet til familien kan være spesielt hyggelig og støttende. Du kan flytte til et nytt hjem, sannsynligvis et større hjem, eller utvide eiendommer. Noen av dere kan få et pantelån eller støtte som lar deg utvide hjemmebasen. Familien i seg selv kan utvide seg, eller det kan være et tillegg til hjemmet ditt. Noen kan ta på seg en romkamerat for eksempel, eller ta med seg flere venner hjem til seg. Andre kan samle ressurser med en partner og flytte inn sammen. Underholdning i hjemmet kan vektlegges hvis det er noe som gjør deg lykkelig. Ellers kan du oppleve en sterkere følelse av fred og privatliv i hjemmet ditt.

Fordi Jupiter er den naturlige herskeren for det femte solenergi av underholdning, barn, kreativitet og romantikk, kan hjemmelivet være rikt for å utvikle din kreative side og for å utforske hobbyer og andre former for underholdning. Det kan være en utvidet familieopplevelse nå. Det kan også være et sterkt ønske om å uttrykke kreativiteten din gjennom oppmerksomhet rundt hjemmet og hjemlige sysler.

Generelt sett blir mer positiv energi brakt til din hjemlige verden, og mangeårige problemer med familien kan bli lagt i seng. Vær forsiktig med å utvide deg selv med hjemmeforbedringer, eller større overnattingssteder som er utenfor dine midler. Det personlige livet ditt har en tendens til å overskygge yrkeslivet eller materielle aktiviteter i løpet av denne syklusen. Forholdet til familien kan forbedre seg betydelig nå, selv om eksisterende problemer kan bli forstørret innledningsvis.

Dette kan være et godt tidspunkt å etablere en hjemmevirksomhet eller for hjemmestudier. På et mer psykologisk nivå øker tilliten til deg selv og følelser av sikkerhet i løpet av denne perioden.

Potensielle problemer: For store penger som brukes på boligutbedring, for mye vekt på hjemmet til det punktet at andre områder i livet ditt lider, eller en viss manglende vilje til å utvide horisonten. Å unngå eller unnslippe ansvar kan være et problem fra tid til annen. Det kan hende du ønsker å glede for mange mennesker, og å overdrive ting etterlater deg utslitt, da det ser ut til at det aldri er nok tid og energi til å dekke alle dine behov.

Fra desember 2018 til august 2018 er det imidlertid en utmerket innflytelse som hjelper deg med å styrke og få mest mulig ut av de positive effektene av denne transitten. Det kan være økte ressurser tilgjengelig for deg å forbedre ditt hjemlige liv. Du har også nytte av et hjemmearbeid eller hjemme-helse-tilkobling som gir livet ditt et fint løft, og dette skjer fra januar til september 2018. Når daglige rutiner og arbeid passer godt sammen med hjemmelivet slik de gjør nå, er du i god form!

betyr 69

For det meste vil du sannsynligvis føle deg følelsesmessig trygg og støttet i løpet av denne syklusen. Dette er en tid med reirfjæring. Det er en sterk tid for psykoterapi og rensing, da du er villig til å se på roten til problemer. Det er et godt tidspunkt for langsiktig økonomisk planlegging og styrking av det økonomiske bildet gjennom en form for resirkulering av ressurser. Det kan være mer krefter og ressurser tilgjengelig for deg å etablere deg, spesielt gjennom et hjem eller en eiendom, men også for langsiktige forretningsmessige bestrebelser.

Fra 8. november 2018 utvider og vokser din kreative, lekne og romantiske side. Dette er en kraftig tid for selvuttrykk, nye former for underholdning og romantiske utforskninger.

Fordi det har vært ganske seriøs eller til og med tøff energi i disse livsområdene de siste årene, kan denne nye syklusen med deg frem til desember 2019 komme som et pust av frisk luft. Du må ha det moro med dette!

Fokuset ditt blir til å ha det bra, nyte livet og uttrykke deg på frigjørende, givende måter. Dine romantiske og kreative verdener begynner å utvide og vokse. Du lærer å uttrykke deg lekent og kreativt uten unnskyldning, og du er mer villig til å ta noen personlige risikoer for å gjøre det.

Romantiske muligheter har en tendens til å florere i løpet av denne syklusen; eller sjansene til å sparke tilbake og ha det gøy, uttrykke deg på unike måter og jage hobbyer og underholdning er rikelig. Kreativt sett kan du bli fylt med ideer og planer for å realisere en drøm.

Dette kan være en fruktbar tid på mange nivåer, fysisk og følelsesmessig. Denne stillingen er assosiert med tilfeldig dating og utforske romantiske muligheter.

Potensielle negativer: Overdreven vekt på eller oppmerksomhet på å ha det gøy til skade for andre livsavdelinger. Det kan hende du kanskje trenger å komme i en balanse mellom oppmerksomhet rundt arbeid og helsemessige rutiner og oppmerksomhet mot romantiske og kreative behov, ettersom begge deler er sterke trekkplaster, spesielt i desember.

Imidlertid vil du for det meste sannsynligvis føle deg støttet og selvsikker i løpet av denne om lag år lange syklusen. En kjæreste, barn eller venn kan åpne tankene eller hjertet ditt for nye opplevelser. Kreativt sett kan du bli godt mottatt og publikum vil sannsynligvis utvide seg.

Områder med sammentrekning og leksjoner i enkelhet: Arbeid, helse, vaner

Leo 2018-horoskopet ditt peker på områder med sammentrekning, begrensning og nødvendig "slanking" for å teste for stabile fundamenter. Det er alltid livsområder som krever mer enkelhet. Tester kan være en del av bildet når du lærer at livet med bare vekst og ekspansjon kan løpe unna med seg selv.

  • Arbeid
  • Helse
  • vaner

Fram til 2020 er områdene i livet ditt som krever en "tilbake til det grunnleggende" tilnærmingen assosiert med sektoren i solkartet ditt som styrer arbeid, helse, daglige rutiner, ansatte, kjæledyr og vaner. Det kan være tester av slags i disse livsområdene som om universet kontrollerer at fundamentene er sterke. Ting som er bygget på svake fundamenter kan sprekke under presset fra disse testene. De som er sterke, vil tåle og styrke .

Denne påvirkningen vil være hos deg frem til 2020. Den kan merkes sterkest tidligere eller senere i syklusen, avhengig av om du er født tidligere eller senere i Leos tegn. I år er de som er født i de første elleve dagene av Leo eller med en Leo Ascendant på 1-11 grader, mest berørt av det i 2018.

Tester kan komme til arbeid og arbeidsforhold i løpet av denne syklusen. Ansvarene i ditt daglige liv kan veie tungt - de virker forstørrede. Forsikre deg om at du pleier ansvaret ditt, og ikke la dem hoper seg opp. Noen av dere kan til og med oppleve en form for tap eller skandale på arbeidsfronten, eller muligens noe tunghendt aktivitet og maktspill med medarbeidere.

For de av dere som er misfornøyde med jobben eller jobben, er det ikke sannsynlig at du vil hoppe for å få tak i alle stillinger som kommer med nå. Du leter etter noe modent, langsiktig og reflekterer verdiene dine. Men fordi du er mer diskriminerende nå, kan det se ut som om valgene er slanke.

Den monotone delen av arbeidet ditt kan virke vanskeligere å ta, og det er opp til deg å jobbe med omstilling nok til at det fungerer for deg. Prøv å ikke se feil, klage og la det være der. Ta på deg selv å gjøre de justeringer du kan for å forbedre arbeidsforholdene dine. Belønningen kan være treg å skje, men de er gode når de kommer!

Dette kan stemme med daglige rutiner, ikke bare arbeidsforhold. Helsemessige forhold kan være litt mer problematiske enn vanlig. Likevel vil dette sannsynligvis være mindre problemer som kan løses med ekstra oppmerksomhet. I hovedsak gir denne transporten deg et spark i buksene for å få egenomsorgsprogrammene dine i god form.

Mens arbeidet vi gjør noen ganger kan føles for rutinemessig eller kjedelig, kan det også gi oss en sterk følelse av formål. Vi vil ha behov, vi ønsker å hjelpe og støtte andre og gjøre vår del. Hvis du har overdrevet en støttende rolle, eller hvis du har spredt energiene dine og ikke virkelig har lagt merke til hvor mye du gjør, så vil Saturn her stimulere deg til å rydde opp. Til slutt kan du faktisk føle deg lykkeligere over tjenestene du tilbyr og støtten du gir, etter å ha sett et realistisk blikk på disse tingene og gjort nødvendige justeringer.

Søk etter måter å balansere aktiviteter og ansvar. Dette er også et utmerket tidspunkt for å forenkle og strukturere livet ditt. Fordi energien til dette temaet er behagelig og forståelig for deg i disse livsområdene, kan du godt hilse velkommen struktureringsenergien til denne transporten på dine daglige rutiner. Forrige gang lignende temaer oppsto var 1988-1990.

Områder med spenning, innovasjon, uavhengighet og fart

Leo Horoscope 2018 peker på områder i livet ditt som ser ut til å øke fart, slik at du kan ta noen risikoer, innovere og revolusjonere.

  • Trossystemer
  • Reise
  • Perspektiv
  • utdanning
  • Karriere
  • Rykte

I mars 2011 gikk du inn i en lang syklus der dine overbevisningssystemer og kunnskap endres og utvikles, og dette er aktivt frem til mars 2019 . I år blir imidlertid noen nye områder i livet ditt berørt - spesielt karrieren og omdømmet ditt - fra 15. mai til 6. november. Dette temaet blekner og kommer tilbake i mars 2019 mer konsekvent. I 2018 er det slik alt brytes sammen:

Fram til 15. mai og deretter fra 6. november fremover fortsetter du å oppleve en spirituell oppvåkning. Reisemuligheter kan oppstå. Læring må være spennende eller banebrytende for deg for å holde interessen, men selv om du er mindre interessert i tradisjonelle fag eller metoder for å lære, hvis du er på utdanningsvei, må du huske å "tåle" noen av disse tingene at treningen din er relevant for dine karrieremål. Livserfaringer er uforutsigbare og spennende. Du omfavner forandring og tar lett inn endringer i personligheten din.

Dette kan være en tid hvor din livsvei tar en uventet vending. Selv om dette kan skje i 2018, har denne påvirkningen vært med deg i mange år. Trangen til å komme seg ut og inn vil helt sikkert ta tak i deg. Forsikre deg om at du ikke trekker deg fra viktige ansvarsområder eller hopper på en båndtvang som er upraktisk, spesielt i begynnelsen av november og midten av desember når du kan føle litt spenning, da både hjem / familie og eventyr / studier / reiser kan være sterke trekkplaster og det er vanskelig administrere begge deler. Å låne for tungt for å finansiere eventyrene dine kan være et problem for noen på dette tidspunktet.

Ellers er dette en god tid for muligheter knyttet til reise, publisering, salgsfremmende aktiviteter, gunstige juridiske utfall eller utdanning. Dette kan være en veldig romantisk og kreativ periode. Visstnok vil du finne kanaler og utsalgssteder for selvuttrykk som kan være veldig personlig givende.

Fra 15. mai til 6. november 2018 åpnes og endres din karriere, profesjonelle prosjekter, omdømme og offentlige image. Disse livsområdene kan være uforutsigbare - livskortområdene i livet - men også svært stimulerende og nyskapende. Du kan gi ny innsikt i arbeidet ditt.

Dette kan være en tid hvor du tar en uventet vending i arbeidet ditt. Selv om dette kan skje i 2018, spenner denne påvirkningen mange år og kommer tilbake mer permanent i mars 2019. Forsikre deg om at du ikke hopper på en båndtvang som er upraktisk. Mens du foretrekker å sette ditt eget tempo i arbeidet ditt, kan du prøve å ikke bli ensom i yrkeslivet. Andre kan ha verdifulle innspill som du kanskje savner mens du er for opptatt med å hevde uavhengigheten din!

Legg merke til at denne påvirkningen kommer mer konsistent inn fra mars 2019 og fremover (fram til april 2026).

Områder for endring, rensing og transformasjon

Leo Horoscope 2018 avslører livsområder der endring og transformasjon finner sted. Det er en tid for "ut med det gamle, inn med det nye."

  • Helse
  • Arbeid
  • Service
  • Rutiner og vaner
  • partnerskap
  • Personlighet
  • Selvstendighet
  • Privat eller åndelig liv

Holdninger til arbeid, tjenester du tilbyr for andre, daglige rutiner og helse fortsetter å forandre seg i år, og de vil det i mange år fremover. Dette er en god periode for å kvitte deg med dårlige vaner eller rutiner, men vær forsiktig så du ikke bytter ut en dårlig vane med en annen!

Selvfølgelig kan det være tidspunkter når disse endringene forårsaker friksjon, og i 2018 er det mer sannsynlig at dette vil skje i slutten av november, når overdriving og overdosering kan være et reelt problem, å spise i det kreative eller romantiske livet ditt. Se for overflødig og brenne lyset i begge ender, noe som er en virkelig fristelse.

vannmannen mann varm og kald

I 2018 fortsetter Månens knutepunkt og formørkelsesaktivitet å oppmuntre til å finne en balanse mellom samarbeid og uavhengighet - dette er utfordringen (og gleden). Personligheten din og partnerskapene dine utvikler seg på viktige måter. Definisjonene av "meg" og "du" forvandles. Spørsmål om personlig mot, selvtillit og uavhengighet kommer til syne. Spesielt personlig utseende, kroppen din og bildet ditt. For noen vil ekteskap eller skilsmisse være i fokus. For de fleste vil utskjæring av en personlig identitet som inkluderer en betydelig annen som fremmer sin egen personlige vekst komme i sterkt fokus.

Nordnoden i ditt eget tegn til 6. november peker på et reelt behov for å lære å stole på deg selv, noe som til slutt vil gi deg glede og muligheter. Arbeidet med balansen mellom uavhengighet og partnerskap, spesielt rundt formørkelsene i januar / februar og juli / august.

En formørkelse i midten av juli, så vel som North Node sin nye transitt av personvernsektoren din fra 6. november, trekker opp temaer som vil spille mer ut i 2019, men en første dytting oppstår nå. Nordnoden i din sektor av avslutninger, spiritualitet og privatliv fra november fremover peker på et reelt behov for å koble deg til din indre verden, så vel som å hjelpe og støtte andre, da disse tingene kan gi fantastiske fordeler og mye glede i livet ditt .

Årlig oversikt 2018 Horoskop:

Velg et tegnBærTyrusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittarius CapricornAquarius Fiskene

Se våre detaljerte månedlige horoskoper og daglige horoskoper.

Beslektet lesing:

Leo månedlige horoskop

Leo Horoscopes: Gratis astrologiprognose. Spådommer ...
Les mer

Leo Daily Horoscope

Leo Daily Horoscope, i dag innen astrologi, spådommer ...
Les mer

Leo Sun Sign-kompatibilitetskamper

Cafe Astrology tilbyr solskiltkompatibilitet: Matches for Leo ...
Les mer

2019 Leo Horoscope Preview

2019 Leo Horoscope Preview {På denne siden} Leo Horoscopes, Year 2019: Sammendrag / forhåndsvisning av året fremover for dyrekretsen ...
Les mer

Leo 2019 Kjærlighet Horoskop

Leo 2019 LoveScope {Love Horoscopes 2019} En horoskopguide for året fremover for kjærlighet, romantikk og forhold til Leo ...
Les mer

Leo gode dager kalender

Leo: Gode dager og beste dager for penger, kjærlighet, attraksjon, muligheter, forhold, karriere og suksess ...
Les mer

Leo Ascendant Horoscope

Leo Ascendant Horoscope Daily Horoscopes for Leo Ascendant (And Leo) Back Ascendant Sign Horoscopes: Følgende horoskoper for nåværende ...
Les mer

Mer om Leo Ascendant, Leo Rising Sign

Cafe Astrology tolker Ascendanten i Leo, Leo stiger tegn ...
Les mer

    Utvalgt på Cafe Astrology:

    9009 enggelnummer

    Klikk for årlige prognoser

    Mer å utforske på Cafe Astrology:

    • Cafe Astrology Home
    • Artikler: Lær astrologi
    • The Astrology of Love & Sex
    • kompatibilitet
    • Anbefalte astrologibøker
    • Beste tider for suksess, lykke til og romantikk og seksualitet
    • Nettstedsindeks
    • Væren
    • Taurus
    • Gemini
    • Kreft
    • Leo
    • Virgo
    • Vekten
    • Skorpionen
    • Skytten
    • Steinbukken
    • Aquarius
    • Fiskene